Vaniliapudingporban pácolt csirkemell? Szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
Vaniliapudingpor+ hideg tej. Ebben pácolodik éjszaka. Lecsöpögtetni, majd a grillre.
Valami isteni
2019. júl. 5. 22:16
11/17 anonim válasza:
Nem, pedig jól hangzik, ő egy másik mesterszakács lehetett.
12/17 A kérdező kommentje:
rendben akkor csak natúron, de mit ajánlanál a rántott mákos keszeghez? mert így szárazon lehet fújtós nem?
2019. júl. 30. 19:24
13/17 anonim válasza:
Ha nem sütöd meg a keszeget, hanem nyersen forgatod meg a porcukros darált mákban, akkor nem olyan száraz, és ráadásul elég mutatós is. De egy kis paradicsomos vaníliasodó elég jó ízt kölcsönözne neki, amit el lehetne készíteni a csirkemell páclevéből, csak hogy ne legyen pocsékolás.
14/17 A kérdező kommentje:
értem, de várjál, ugye nem is kell megpucolni a halat? úgy érted. plusz munka, meg pocsékolás is a pikkely meg a belsőség. Ami maradt etetőanyag, az nem jó köretnek? mindig többet keverek be, aztán csak kidobom. Pardicsomot nem szeretem. Csirkemellet nem pácolunk, de a kutyakonzerv leve az is jó, nem?
2019. júl. 30. 20:39
16/17 A kérdező kommentje:
Elkészítettem ma reggel, és ha még éltél ilyen finomat. Valami isteni. Te figyej má. Nincsenek esetleg még ilyen jó receptyeid?
2019. júl. 31. 08:40
17/17 anonim válasza:
Örülök, hogy segíthettem a válaszommal. Most ettem, aztán ilyenkor nem nagyon tudok kajára gondolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!