Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit fozzek a suli-buliba?

Mit fozzek a suli-buliba?

Figyelt kérdés
Kulfoldon elunk, egy olyan helyen ahol rengeteg nacio megtalalhato. Szombaton a gyereknek lesz sulibulija, ahova minden gyereknek kell vinni valami nemzeti etelt, lehet az desszert, foetel vag barmi az egyetlen kriterium hogy ne lgyen benne mogyoro. Sajnos teljesen tanacstalan vagyok azzal kapcsolatban hogy milyen olyan tipikusan magyar etelt fozhetnek ami viszonylag egyszeru, es 10-11 eves gyerekek szivesen megennek. Leves kizarva, azt nem szivesen cipelnem be a suliba, de egyebkent barmi mas johet.
2010. júl. 8. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kókuszgolyó, stefánia vagdalt, marhapörkölt, női szeszély, zserbó, hortobágyi palacsinta,
2010. júl. 8. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha levest nem akarsz cipelni, akkor gondolom pörköltet és paprikást sem. A gyerekek szeretik az édességeket: pl. aranygaluska, túrós csusza, mákos tészta, madártej, szilvás gombóc.

Esetleg rakott krumpli, töltött paprika.

2010. júl. 8. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nagyon tetszik amit 2. írt. én is ilyenekre szavazok mint túrógombóc, szilvásgombóc, mákosguba (ha lehet kapni nálatok mákot), madártej hmmm :)

valamilyen pogácsa, lekváros bukta

2010. júl. 8. 18:07
 4/7 A kérdező kommentje:
ezeken mar en is gondolkoztam, csak nem vagyok biztos magamban, multkor pl csoroge fankot vittem
2010. júl. 8. 18:11
 5/7 thegodswhip ***** válasza:
100%
Süss egy nagy adag rakott krumplit :) Édességnek esetleg gesztenyepüré, vagy somlói.
2010. júl. 8. 18:23
 6/7 A kérdező kommentje:
nagyon gondolkozom a rakott krumplin, ez volt a elso amire gondoltam, meg mindenki akit megkerdezek ezt tanacsolja. koszonom az eddigi valaszokat, ha esetleg meg valakinek van valami otlete, kerem irjon
2010. júl. 8. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

máglyarakás??az is a gyerekek kedvence.ha nem ismered leírom, de a neten is rengeteg van.

üdv.

2010. júl. 9. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!