Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit fozzek vendegvaro ebednek?

Mit fozzek vendegvaro ebednek?

Figyelt kérdés
Vasarnapra vendegeket varunk es ebeddel keszulnek de otletem sincs mi legyen az,olyan kellene amit nem tart tul sok ideig elkesziteni es megis finom.Lehet leves es foetel is.
2010. okt. 15. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Én csirkeaprólékból főzök "húslevest",másodiknak pedig csirkecombokat bepácolok olajba,sóba,fokhagymába,és ezt megsütöm majd sütőbe.Köretnek rizs,vagy krumpli püré,esetleg franciasaláta.Sütinek nálunk a bögrés mákos a nyerő,de még fánkon gondolkozom.
2010. okt. 15. 14:41
 2/5 A kérdező kommentje:
koszi:)jol hangzik,a bogres makost esetleg reszletezned?koszi elore is:)
2010. okt. 15. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Gombaleves. Stefánia vagdalt ,csemege karaj, párolt káposzta, majonézes és ecetes krumpli. Mindent megcsinálhatsz ma, holnap csak a levest, és a káposztát kell megmelegiteni, és nem kell a konyhában tölteni az idődet.
2010. okt. 15. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Hideg gyümölcs leves. Töltött dagadó ,saláták. Az előzőhöz hasonlóan előre készitve. Frissen sültekkel a konyhában tötheted a napot.
2010. okt. 15. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocs,csak most járok erre.Bögrés mákos:(gáztepsibe való adag)2 tojás,2 bögre liszt,2 bögre tej,bő fél bögre olaj,1 bögre cukor,és mák(nem darálva)kb.1/4-1/2 csomag+1 sütőpor=összekevered,olajjal kikent lisztezett tepsiben kb.20 perc alatt megsül.Szoktam bolonditani:fele tésztába mák,másik felébe kakaópor,alulra a kakós tészta,rá a mákos és igy sütöm meg.
2010. okt. 15. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!