Mernétek túrótortát csinálni olyan túróból, ami szavatossági ideje aznap jár le?
Az IGAZI túró eredendően savanykás, mivel alapban savanyú tejből készül.
A túró amikor romlik, akkor keseredik.
Rendszeresen veszek közeli lejáratú joghurtot, túrót, kakaót. Nagyon nem mindegy, hogy egy Jogobellát pl. 160 forintért, vagy 69 forintért viszek haza, mivel nálunk rengeteg fogy.
Túrónál ugyanez, 400-ért nem veszem meg, de 150-ért igen. Ha nagy tételben tudok venni, mert mondjuk 1-2 nap múlva lejár, az nem jelenti azt, hogy 1-2 nap alatt meg is esszük.
Túrót mondjuk az adott héten hétvégén, de a joghurtot akár még 2 hétig is tárolom, ha már elviszek belőle 20-30 pohárral.
Soha nem volt még semminek baja.
Romlott tejtermékkel még csak a Nádudvari dolgok esetében találkoztam, de azokat mindig teljes áron vettem meg, és még rengeteg idő volt a lejáratig.
Na nálunk viszont 3x előfordult, hogy felbontottam (még 1 hónapja lett volna), és penészes volt a teteje. Mivel általában ez a legolcsóbb, legközelebb is megvettem, megint így jártam. Szóval náluk higiéniai problémák lehetnek. Fotóztam, megírtam nekik, hogy valami szerintem nem OK, mert nem egyszer fordult elő. Megköszönték, és elkérték a címem, hogy küldenek egy kis ajándékcsomagot az infóért cserébe. Vacilláltam, de ok, legyen, elküldtem a címem. Soha többé nem jelentkeztek. Nem mintha emiatt kár ért volna, de az eljárás nagyon nem volt szimpatikus, ezért pár hét múlva rájuk írtam, hogy kedves volt a felajánlás, de nem érkezett semmi. Még csak a levélre sem reagáltak... (email volt)
Na azóta nem veszek tőlük semmit, és másokat is erre buzdítok.
Sem a termékeik, sem az ügyfélkezelésük nem üti meg az elvárható szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!