Káposztás tészta tésztájába szoktatok borsot rakni?
1es!nem mindenki cukorral eszi.
Amugy en sem hallottam olyat hogy a tésztájában borsot raknak.
#2 én sehogy nem eszem, mert utálom, de szoktam apámnak csinálni. Szegénykém nagyon szereti, cukorral eszi, bors nélkül.
...mi a lófszt lehet ezen leszavazni?? :D
A tészta ízén nem soakt változtat, de nem is ront rajta.
Emellett a káposztás tésztát eleve úgy szokták felénk, hogy a káposztába pároláskor sót, borsot és kevés cukrot is tesznek. Az asztánál aztán mindenki vagy borssal vagy cukorral füszerezi söt akár a kettövel egyszerre is.
A pároláskor beletett kevés (NEM evökanálszámra) beletett cukor nem teszi édessé és a kevés bors sem borsossá, csak alapízt ad neki.
Kedves 5#-ös, majd más eldönti, aki eszi, hogy jó-e, nem te mondod meg.
Mindenki egye úgy, ahogy szereti.
Biztos ízesebb a tészta a borstól.Bár azt mondják a fehér színű ételekhez (tojássaláta,franciasaláta és lehet a liszt is) fehérborsot használunk,mivel a feketebors elszínezi.
Nokedlitésztába is szoktam rakni.
Ha májgaluskát csinálunk abba is teszünk.
A káposztás tésztát csak borsosan tudom megenni,de a férjem bors+porcukorral eszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!