Melyek azok a viszonylag könnyen elkészíthető ALACSONY kalória tartalmű ételek, amiket suliba is magammal tudnék vinni?
Visszakérdezek: mit nem tudsz magaddal vinni a suliba? Ételhordóba bármit tudsz kb.
Levesek, főzelékek, húsos-zöldséges kaják(fagyasztott zöldségkeverékkel dolgozva pláne egyszerű), tojásos kaják..Ezekhez egy db főzőlap és egy db serpenyő/fazék elegendő. Nekem volt mindkettőből 1-1 koliban, a közös konyhán meg megcsináltam. Nyilván wellington bélszínt nem álltam neki sütni, de a fent említett pár összetevős, "one-pot" kajákat simán.
Natúr sült csirkecomb/mell vagy párolt hal + párolt zöldség, esetleg valami egészségesebb gabonaféle, pl. hajdina vagy köles, de azt csak mértékkel a CH miatt.
Rántott dolgokat, krumplit, rizst, tésztákat felejtsd el. Illetve ne csak a kalóriára figyelj, mert ha mellette továbbra is jó magyar módra napi 3-400g szénhidrátot viszel be, akkor sosem fogsz elkezdeni fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!