A héjjában főtt burgonya és az anélkül főzött között mi a különbség?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 13:10
2/4 anonim válasza:
Másra használjuk. A krumplisalátának héjában főzzük fözeléknek nyilván pucolva.
3/4 anonim válasza:
A héj nélkülibőlkifő a keményítő (látod is a vízben, fehér lesz tőle) a héjában főzöttben benne marad. A keményítő szénhidrát, tehát diétánál lehet szerepe, valamint "ragasztó" tehát további feldolgozásnál más állagú a héjában főtt krumpli.
4/4 anonim válasza:
A héjában főtt krumpliban megmaradnak a vitaminanyagok,hogy mik ne kérdezd mert nem tudom.
Ha anélkül eszed meg vagyis úgy főzöd meg hogy a héja már nincs rajta akkor csak simán a krumpli belsejében lévő tápanyagot (vitamint) kapod meg eredményül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!