Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért folyósodik el a csokihabom?

Miért folyósodik el a csokihabom?

Figyelt kérdés

Már harmadszorra csinálom, egy végtelenül egyszerű hülye kis habról van szó, amit anyukámtól tanultam... elsőre az alapanyagok nem voltak jók hozzá, másodszorra és harmadszorra pontosan ugyanazokat szereztem be amivel anya is csinálta, második alkalommal amikor össze akartam keverni az olvasztott csokit a felvert habbal, előbb kicsapódott aztán ha ez nem lenne elég el is folyósodott. Pár óra múlva már undorító állaga volt... harmadszorra nem csapódott ki, de épp most folyósodik el... pedig szép keményre vertem a habot, a csoki is majdnem megkötött már hűlés közben!

Most komolyan hogy lehetek ilyen szerencsétlen... hogy fogok így ehető ételeket főzni a családomra, még egy egyszerű kis hab se sikerült harmadszorra se, úgy hogy lépésről lépésre mutatták meg, ugyanazokból az alapanyagokból! :(((



2019. ápr. 14. 13:49
 1/2 anonim válasza:
79%
Tegyél bele habfixálót.
2019. ápr. 14. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
A csokit a tejszinnel olvaszd meg, aztán hűtsd egy éjszakát és utána verd habbá. Tökéletes lesz
2019. ápr. 14. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!