Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mibe pácolhatnám kicsit a...

Mibe pácolhatnám kicsit a gyros húst a sütés előtt? és a fűszerkeveréket mikor szórjam rá? Azt is a pácoláskor?

Figyelt kérdés
tudom nem szokták a házi gyros húst pácolni, de én kipróbálnám valami spéci páccal
2010. júl. 5. 08:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Miután a húst előkészítetted ,szórd meg gyros fűszerkeverékkel,öntsél rá egy kis olajat,vághatsz hozzá egy kis fokhagymát is.Ezután rakd be a hűtőbe.Én szoktam hozzá egy öntetet csinálni ami ezekből áll:tejfől,kefír,ezersziget por,erőspista.Ezeket össze keverem,és nagyon finom.A másik öntetem annyiban különbőzik,hogy az ezersziget öntetet,fokhagymás saláta porra cserélem.Ebbe is rakok erőspistát.Bocsi hogy leírtam,de nem bírtam ki.Mellé uborka,lila hagyma ,paradicsom,sültkrumplit szoktam mellé csinálni.A GYROS hús nagyon hamar átsűl,Szórd meg sajtal,önts rá némi szószt.Én így szoktam csinálni.Tudom ezt nem kérted,de azért leírtam.
2010. júl. 5. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi

kedves:)

2010. júl. 5. 12:21

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!