Agyon ajnározott avokádó?
Kicsit hülyén tettem fel a kérdést, de most csináltam pont avokádókrémet, s hát nem lett az igazi. Mindenki odavan érte, de nekem olyan semmilyen. Evett belőle a család, de nem fognak nyüstölni hogy csináljak még :)! Csak sót, borsot és kevés citromlevet raktam bele, aztán még egy kis fokhagymát, de úgysem volt jó. Mit rakjak bele, mivel lehet feldobni?
Ja és azok a szálak vagy mik, azokat ki kell szedni, vagy jó bele? Köszi a segítséget!
én még ugyan soha nem csináltam, de több helyen is kóstoltam. szerintem egy kalap .....
szóval ha rám hallgatsz, dobd ki és csinálj vmi finomat! XD
Nem tudom milyen szálakra gondolsz,ha nagyon puha érett az avokádó,nincsenek szálai,ha zöld,szobahőmérsékleten,újságpapírba csomagolva megérik és finom krémes lesz. Az íze érdekes,a múltkor eljátszottam vele,vettem egyet és megnéztem,hogy mit lehet vele csinálni,de a végeredmény nem tetszett,így gondoltam,feldobom kicsit.Sikerült,mindenkinek ízlett^^
A recept:
Fogj 1 érett avokádót,vágd ketté,vedd ki a magját,kanalazd ki a héjából egy tálba..törd össze villával pépesre,tégy bele egy vagy 1 fél gerezd összezúzott fokhagymát,sót,borsot,tejfölt,egy apróra(max félcenti) kockázott paradicsomot,valamint apróra kockázott sajtot és mustárt. Pirítóssal nagyon fincsi,de bármilyen száraz dologgal,pl chips,pogácsa...stb
Az én mamám olyan finomat készített, hogy 10 perc alatt elfogyott.:D
De abban volt paradicsom..
Van aki nem szereti,nem kell eroltetni :) en csak magaban eszem :))) nekem bejon...de most utana kerestem es itt van egy par recept...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!