Mit csináljak, ha még éretlen az avokádó?
Figyelt kérdés
Vettem egy avokádót, hogy megnézzem milyen, meghámoztam, de még éretlen (azt hiszem) mert elég kemény, egyáltalán nem kenhető, vagy összetörhető, mint azt a receptek írják... Valahol azt írják, hogy ha még éretlen, akkor újságpapírba csomagolva 1-2 napig érlelni lehet. Ez csak akkor érvényes, ha még nem hámoztam meg?2011. márc. 7. 20:05
1/2 anonim válasza:
Nem szabadott volna meghámoznod. A éretlen avokádót fel szoktam tenni a konyhaszekrényre, ahol 2-3 nap alatt beérik. Fogásnál lehet érezni, hogy puhább. Ha már megjhámozad és még mindig puha, tedd egy szalvétába és a szekrény telejére. Ha megpuhul, vedd le a külső részét vékonyan, mert megbarnul és máris ehető.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! És mostmár tudom, hogy nem szabadott volna, de hát még sosem láttam avokádót :S :$
2011. márc. 7. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!