A pizzára hova teszitek a sajtot?
#6
Nem tudom hány pizzériában voltam már az életem során. Külföldön is voltam már pár pizzériában, azon belül egy elit helyen is, ahol egy pizza ára 10 ezerft felett volt, meg ugye nem is a kör fajta. Ott is a tetején volt a sajat. Bárhol jártam eddig mindenhol így volt. Éttermeknél is, ahol árúsítottak pizzát ott is ugyan így szolgálták fel. Ha boltit vettem azon is így van többnyire, annyi volt a változatosság, mint ahogy írtam, hogy van olyan, ahol még a sajton van valami, de nem közvetlen a szószon van. 1-2 fajta van esetleg boltiból amin az van legalul.
Ha tehetem minden étteremben a pizzát nézem, mivel az a kedvenc ételem, amit bárhogy megeszek. Sok étel van amiből nem izlik az éttermi változat.
" olyat még mirelitnél se láttam"
Na huss le gyorsan a sarki kópba, pattints fel a risztorantét! :D
Nézd már, a hülyék, nem alulra rakták a sajtot? Mik vannak, lehet ők is láttak már pizzériát belülről!
"Ha boltit vettem azon is így van többnyire,"
12-es! Hát úgy nagyjából soha!
És ez nyilvánvalóvá teszi azt, hogy abszolút nem tudod megítélni, hol van a sajt.
Nem úgy kérdeztem, hogy hány pizzériában voltál vendég. Az érdekel, hány helyen jártál, ahol nyomon követted az elkészítés folyamatát!
Elárulom neked, soha , sehol nem fogják felülre tenni a sajtot.
És az eddigi összes helyen benézted, ahol eddig pizzát ettél, mert bizony a szószon volt a sajt. Lehet az megtévesztő, hogy egy pizzériában 400 fokon sütik a pizzát, és úgy képes megpirulni a sajt a szabad felületeken, otthon meg csak 240 fokot lehet csinálni egy sütőben, és ott esély sincs erre.
Minden kötözködés nélkül, (ha már ennyire pizza fan vagy akkor illik tudni) nézz meg pár youtube videót, profi pizza készítésről (ha piros pöttyös otthonkában készítik, az gyanús jel) profi pizzériák videóit.
Nekem nem kell igazolnom magam, én nem csak tudni vélem az igazam, hanem hajszál pontosan tudom. Te viszont egy fake infóval csak saját magad égeted be, ha ezt máshol is vállalod, névvel, arccal, és azzal, hogy " a kedvenc ételem" !
Akkor vagy tudni kéne (nem tippelés alapján tudni vélni) hogy készül, vagy inkább hallgatni, és tanulni.
Nem kezdek el neked 500 videót belinkelni, ha érdekel, tedd meg te.
Na, kitört a nagy pizzaháború.
Ebédlőben ettem már olyat is, ahol felül volt a sajt, meg olyat is, ahol alul. Otthon felülre tesszük. De a kajáldába se fogom visszaküldeni a pizzát, akárhol is van rajta a sajt. Nincs standard, amit ha nem tartunk be, akkor leszakad az ég, kitör a 3. Vh. Menjünk tovább, és mindenki egye és készítse úgy, ahogy szereti.
Azért ez számomra egy csoda. Hogy ezen az egyszerű kérdésen is mennyire látszik, a magyar ember nem képes elfogadni, hogy valaki máshogy éli az életét és szerint csak az helyes, amit ő cselekszik.
Viták és egymásnak esések születnek abból, hogy ki-hova teszi a pizzán a sajtot. És még itt az interneten rá is játszanak a trollok. Ha én így szeretem, te meg úgy, akkor attól még lehetünk barátok, nem kell belőle veszekedést csinálni, a vita meg kultúrált és elfogadják másik nézeteit anélkül, hogy annak ellen kéne mondani. De itt nem ez folyik. :) Itt veszekedés van belőle, meg egymás szidása :)
Érdemes volt ma is feljönnöm, hogy értékelni tudjam az amúgy nyomorú életemet, hogy nekem nincsenek olyan haverjaim, ismerőseim, akik azért bántják a másikat, mert a sajtra rakja a feltétet, vagy a feltétre a sajtot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!