A paradicsomlevesbe miért betűtésztát szoktak tenni?
Ez jó kérdés... én is a megszokásra tippelek, nagyon sok iskolai menzán azzal adják, így szoktuk meg. Mint ahogy a halászlé is gyufatésztával jó, csigatésztával és hasonlókkal meg nem enném :)
Amúgy a munkahelyi menzán a paradicsom levest kiskagyló tésztával adják. Már megszoktam, bár eleinte fura volt.
Gondolom úgy szokták meg az emberek.. Menzák stb. miatt.
Anyukám rizzsel készíti (úgy nem szeretem) én csigatésztával vagy cérnametélttel szoktam.
Szerintem is a menza miatt. :D
Mi tarhonyával esszük, és ez az egyetlen dolog, amiben el tudom viselni a tarhonyát, sőt, egyenesen fura lenne mással.
Amúgy kicsit off, de Ti édesen vagy inkább savanyún szeretitek? Én csak savanyún. :)
Én csak menzán találkoztam betűtésztával. Ahány háznál sikerült ennem annyiféle megoldás volt rá. Valahogy pl sós a leves, valahol ecetes. Volt már feltét rizzsel, tarhonyával, húsgombócokkal, csigatésztával, eperlevéllel, reszelt sajttal... Még 2 helyen nem ettem ugyanúgy.
Nekem a kedvencem az édes alapú reszelt sajttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!