A zeller zöld melyik része kell a paradicsomlevesbe? A vastag kemény vagy ami olyan mint a petrezselyem?
Figyelt kérdés
Paradicsomleves akarok készíteni és több helyen is írják hogy kell bele zeller zöld is, lehet én vagyok a hülye, de úgy tudom hogy van a vastag szár része gumóval együtt és lehet venni kis csokorba kötött zeller zöldet is. Melyik kell a levesbe? Köszi2013. nov. 21. 10:46
1/7 anonim válasza:
Én vastagszáras levelet kötök össze háztartási cérnával egy csokorra valót. ezt főzöm bele a parilevesbe, és a végén kidobom.
2/7 anonim válasza:
Ha egyébként nem tervezel semmi zellereset főzni, amibe a gumó kellene, akkor elég ha egy csokor zöldet veszel. De abból is elég, ha 2-3 szálat beledobsz a levesbe, mert elég intenzív az íze.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! és szerintetek miből jobb készíteni: paradicsomléből vagy sűrített paradicsomból? pl. aranyfácán.
2013. nov. 21. 10:58
4/7 anonim válasza:
Mindegy, de a lének frissebb íze van szerintem.
Én a fél kilós papírdobozosból szoktam, nekünk bejön. mindenhol van, sokféle márka.
6/7 anonim válasza:
Igen ilyen dobozosok nagyon jók. én amikor kiöntöm belőle a sűrű paradicsomot, a lyukon keresztül felengedem vízzel, és még hozzákeverem.
így egy liter finom lé lesz, ami ( mi esetenünkben kettőnknek ) kiadós, finom leves lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! én is 2 főre készítem :)
2013. nov. 21. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!