Van kb.1 kb. apróra reszelt répa és zeller keverékem. Mit főzzek amihez ezt fel tudom használni? Nyersen már nem bírjuk megenni.
Köszönöm mindenkinek :)
Viszont nem vagyok túl gyakorlott háziasszony, úgyhogy kicsit részletesebben tudnátok segíteni?
- mennyi sóval tegyem el és hűtőbe vagy csak úgy?
- hogyan csináljak belőle mártást a tésztához?
- levesnek lesz íze attól, hogy ilyen nagyon apró zöldséget főzök bele?
Köszönöm a segítségeket!!!
Ha pürének, vagy krémlevesnek szeretnéd, akkor főzd puhára és botmixerrel pürésítsd.
zöldségfasírtnak jó, ahogy van, csak liszttel, tojással kell gyúrható masszává alakítani.
Régen volt reszelt zöldség leves is, ami nagyon finom volt egy kis tésztával.
persze ízlés szerint mindent lehet fűszerezni.
A sós eltevéshez egy kiló tisztán mért darált zöldséghez 20 deka só kell. tartósító nem szükséges.
igaz ezt többféle zöldségből ( plusz még petrezselyemgyökér, karalábé, hagyma) szokták eltenni, és általában nagyobb mennyiségben.
inkább valami gyors felhasználást válassz, a már ajánlottak közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!