Hogyan vonják ki a sikért/ glutént a búzából?
Figyelt kérdés
2019. márc. 22. 13:10
2/3 anonim válasza:
Gyakorlatilag kimossák belőle, fizikailag szétválasztják.
3/3 anonim válasza:
A keményítőt lehet kimosni belőle, a glutén marad gombócban. Olvass utána a hagyományos szejtánkészítésnek, ha érdekel. Azt nem tudom, hogy mi a leghatékonyabb ipari módszer erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!