Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért rontom el a képviselőfán...

Miért rontom el a képviselőfánkot?

Figyelt kérdés
Van egy receptem, amivel sikerült már tökéletes fánkot készíteni, de nem mindig sikerül, pedig ugyanúgy csinálom. Talán az arányokkal vagy az időzítéssel lehet probléma? Mitől van az, hogy például túl "szaftosra" sikerül a tészta, ezért miután megsül, nem is dagad meg, inkább kekszszerű lesz?

2019. márc. 18. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A receptet is láthatjuk?
2019. márc. 18. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Látatlanban nem tudhatjuk.

Itt van egy tökéletes recept (egyszerű, nagyszerű) ezzel hasonlítsd össze és ahol nem így csinálod ott a hiba!

Érdemes elolvasnod a hozzászólásokat, sokat fog segíteni!

[link]

2019. márc. 18. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
96%

Nálam az volt gond, hogy ha a vaj, amit használtam hozzá, zsírcsökkentett volt, akkor nem siekrült, ha rendes, akkor meg igen.

Persze a recepted ismerete nélkül ennél többet nem lehet tippelni.

2019. márc. 18. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
67%
Fontos, hogy a sütő jó forró legyen. Az első 20 percben ne nyisd ki az ajtaját! A sütési idő végén szurkálj meg minden fánkocskát pl. hústűvel, hogy a belsejében keletkezett gőz eltávozhasson. Így nem puhul meg vagy esik össze a kisült tészta.
2019. márc. 18. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!