Hogyan készítsek húsételeket ha nem akarom megfogni a nyers húst?
Figyelt kérdés
Sajnos húsételeket nem tudok elkészíteni, mert undorodom attól, hogy a nyers húst megfogjak kézzel, leszedjem róla a mócsingot és szeleteljem, ezen a gyengeségemen hogyan kerekedhetnék felül?
Nem vagyok vegetáriánus, ha elém teszik az elkészült húsételt azzal nincs gondom.
2019. márc. 4. 12:32
1/9 anonim válasza:
Vedd eleve szeletelve. Auchanba van felkockázott- szeletelt hús tálcásan...illetve a hentest is megkérheted- legfeljebb adsz egy kis borravalót😊
2/9 anonim válasza:
Kesztyű, vagy a hogy az első irja, eleve előkészítve kell megvenni
3/9 anonim válasza:
Kesztyű. Én is abban dolgozom, nálam a higiénia az indok.
4/9 anonim válasza:
Ha veszel egyszer használatos gumikesztyüt, akkor nem kell megfogni a húst. Ezt éttermekben is így (kellene) készítik, mert összefogdosni nem szabad(na) a húst még a szakßacsnak sem.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de anno pont ilyen voltam. Utáltam a nyers húst megfogni. Aztán férjhez mentem, megszoktam.
Viszont amit anyum művel, az halál. Képes vakargatni a csirke bőrét, hiába tiszta, ha kocsonyát, vagy körömpörköltet készít, akkor van külön "erre szakosodott borotvája" a konyhában, vagy a gáz felett leégeti a szőrt, attól nekem is felfordul a gyomrom.
Mindegy, a lényeg, hogy a nyers hús felszeleteléséhez hozzá lehet szokni, ahogy telnek az évek.:)
7/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Jó, mondjuk tényleg undorító,hogy egyes üzletek úgy árulják a húst, hogy tiszta szőr. Én ilyenek nem is veszek. De ő képes megpucolni, égetni. Olyan büdös a konyha, hogy a csuda. Ettől fordul fel a gyomrom.:)
8/9 anonim válasza:
Kb 21 éves koromig én is így voltam. Azota muszájból megfogom. De közben is folyton mosom a kést meg a kezem.
9/9 anonim válasza:
Akkor ne készítsd, ha undorodsz tőle, nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!