Tudtok ajánlani jó gasztro blogot vagy YouTube csatornát?
Figyelt kérdés
A StreetKitchen-t szoktam követni, tudtok ehhez hasonlót ajánlani amin sokféle recept van?2019. febr. 26. 13:28
2/3 anonim válasza:
Varga Gábor- cookpad oldala. Motoroskonyhája blog.
3/3 anonim válasza:
Szia,
Angol nyelvű ugyan, de én Youtube-on a Fit Couple Cooks receptjeit szeretem (most már Steph and Adam a csatornájuk neve). Egyszerű receptjeik vannak és kevés hozzávalóval dolgoznak. Ugyan ők általában 5-7 napra előre főznek, de lehet felezni is a mennyiségeket.
Néhány hónapja áttértek a vegetáriánus, vegán receptekre (persze ezekhez is lehet tálalni húst), de régebbről vannak húst tartalmazó ételeik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!