Vannak e olyan videki falu helyek ahol lehet fozni sutni tanulni helyi emberekkel mint pl a gaszto angyal Borbas Marcsi musoraban?
Szerintem szervezett formában nincsenek szakácstanfolyamok falun. A Gasztroangyalban a műsor kedvéért főztek.
Vannak a neten házias receptek, falusi ételek, még tájegységek konyhájára is lebontva, azokból ragyogóan meg lehet tanulni főzni. Egy kis egyéni ízlést is belekombinálva születnek a híresen jól főző szakácsok, vagy magánemberek.
Hasonlóan gondolkodtunk mi is a feleségemmel és a következőt csináltuk:
Kiválasztottunk egy nekünk tetsző országrészt, azon belül a települések önkormányzatának a honlapján mindenhol fel vannak tüntetve a várható események. (Facebookon is) Szüreti bál, pálinka fesztivál, rétesfesztivál, lecsófőző verseny, disznótoros, lekvárfőző és még millió más alkalom az egész országban, amik nyilvánosak.
Elmentek, ismerkedtek, barátságokat köttök! A vidéki emberek nagyon barátságosak, megjegyzik azokat, akik megdicsérik a produktumaikat, szívesen beszélgetnek. Legközelebb már ismerősként üdvözölnek, csak tőletek függ, hogy megtaláljátok a közös hangot.
Mi ilyen országjáró buli alkalmával annyira jól éreztük magunkat, hogy a térségben vettünk nyaralót. Így már bennfentesek vagyunk, sok jó ismerőssel és egy pár nagyon jó baráttal.
Csak pénz kérdése.
Szerinted a Marcsinak ingyen nyalnak?
Szia :)
Mi szeretettel làtunk, 15 éve főzök szinte mindennap.
Nagy kertes hàz, vendégszoba is van, medence is, grillező és bográcsozó is, plusz egy "dilis" puli, de a legfontosabb a tündéri 9 éves lànyom.
Nem én vagyok a Kérdező, de megható a kedvességed!
Jó egészséget, szép napokat kívánok nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!