Ismeritek a belga gofri sütés titkát, ami tényleg jó recept?
Nagy szomorúságomra belga gofri sütőt vettem, mert azt hittem, milyen jó már, hogy ilyen vastag.
De az igazság, hogy ezzel nem működnek a hagyományos gofri receptek, fel se jön olyan magasra. Az én sütőm 2 cm magas!! gofrit süt. Ehhez kellene recept.
De ízre is tök mások a boltiak. Vagy amit szállodában ettem.
Tudja valaki mi az a mű összetevő, amitől olyan amilyen a bolti?
Nem igazan értem a problémádat. A wafel belga találmány, a sütő pedig tudomásom szerint mind ugyanugy mukodik.
A sütő forró kell higy legyen, kimkell kenni vajjal vagy olajjal és máris fel jön szépen.
Itt egy videorecept: [link]
Sütőpor...? Merthogy ez pont erre való, hogy megemelkedjen a tészta.
Nekem a klasszik gofrisütőhöz használt receptembe is kerül egy kevés.
Légyszi ne nézzetek hülyének,ilyen sütőpor válaszokkal, évek óta gofri sütő vagyok, de eddig keskenyebbre csinálta a hagyományos gofrisütő, millió receptet kipróbáltam már, de most volt az Aldiban belga gofri sütő készülék, ami abban különbözik, hogy durván 2 cm vagy 2 és fél cm magas a rácsozat, vagy hogy mondjam. Nézzétek meg, a szív alakú a legvékonyabb, aztán a rácsos, de most már egyre több helyen van ilyen jó magas rácsozatú is.
Az az igazság, láttam videókat, profi amerikaiaktól, ott már forgós sütő van, nyilván úgy el is tud oszlani a tészta.
De az enyém az nem forog, úgyhogy kínomban fogókesztyűvel forgatgatom, hogy át tudjon folyni a minta "tetejébe".
Ausztriában wellness szállodában ettem például reggelihez olyat, hogy a külseje ropogott, belül puha és rendes mintája volt a rácsnak, tehát nekik is fel tudott emelkedni, pedig nekik ipari nagy nehéz sütő volt, meg láttam, hogy nyilván nem forgatgatták.
A belinkelt videót még nem láttam, beismerem
, köszi ezt kipróbálom :)
Így hangzik a recept a google fordító szerint, és köszönöm szépen, számomra azért ez például egy komoly recept. Magyar oldalakon azért egyáltalán nem ilyenek a receptek.
Köszi, most bizakodó vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!