Miért kell a paprikás krumpliba galuskát szaggatni, vagy tarhonyát belefőzni?
Figyelt kérdés
Akkor az már krumplis galuska, vagy pásztortarhonya, de semmiképpen se paprikáskrumpli.Olyan sűrű lesz, hogy megáll benne a fakanál, semmi leve sincs! Igy mi értelme van? Hosszú lével az igazi!2019. febr. 3. 16:13
11/16 A kérdező kommentje:
Hosszú lével nem úgy értem, hogy a paprikás krumpli tetejét ellepi egy 10-15 centis hosszú lé! Úgy az igazi, ha egyforma az arány a krumplival, lével, kolbásszal.Én igy szeretem! Sohasem kedveltem benne a tarhonyát, se a galuskát!Az mondjuk igaz, hogy sokkal laktatóbb, de el is lehet tőle hízni elég rendesen.
2019. febr. 3. 18:02
12/16 A kérdező kommentje:
Ezért nem értettem, hogy miért kell a galuskával, tarhonyával elrontani ezt a jó ételt?Nem is illik bele, aztán meg ezektől nem lesz finomabb az étel, hanem laktatóbb.Mert a tészta magában íztelen,kivéve ha megsózzuk.De ki- ki maga dönt erről, rakja bele nyugodtan! Csak aztán ne csodálkozzon, ha azt veszi észre az illető, hogy el van hizva,mint a disznó!
2019. febr. 3. 18:15
13/16 anonim válasza:
Nem egy adagtól hízik el az ember...
14/16 anonim válasza:
Nem kell bele galuska vagy tarhonya. De egy lehetőség, lehet bele tenni, és úgy is finom. Nagyon. De nélkülük is jó. Én legalábbis szeretem mindegyik változatot.
Otthon mi sosem tettünk bele se galuskát, se más tésztafélét, kenyérrel ettük. Aztán főiskolán a kollégiumban egy lány szaggatott bele nokedlit, megkínált, megkóstoltam, nagyon ízlett úgy is.
Ki hogy szokta meg... ahány ház, annyi szokás. Én hol így főzöm, hol úgy. Ahogy épp kedvem tartja :D
15/16 anonim válasza:
„De gustibus non est disputandum.”
Az ízlésekről nem lehet vitázni.
16/16 anonim válasza:
Nem kell, de miért ne lehetne?
"Olyan sűrű lesz, hogy megáll benne a fakanál, semmi leve sincs! Igy mi értelme van? Hosszú lével az igazi!" Na én meg hosszú lével nem szeretem, rossz menzás emlékeket idéz. Ízlések és pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!