Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kint hagyhatom a fasírt húst,...

Kint hagyhatom a fasírt húst, szobahőmérsékleten, hogy össze érjenek az ízek?

Figyelt kérdés
A fűszeres, hagymás, zsemlés összegyúrt darálthusira gondolok, ha hűtőbe vissza teszem nehezebben sül majd a közepe.

2019. jan. 27. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
1-2 órára igen.
2019. jan. 27. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Az ízek a hűtőben is összeérnek, elég a sütés előtt fél órával kivenni, hogy szobahőmérsékletű legyen.
2019. jan. 27. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Sìmán kinn lehet hagyni pár órára, fölösleges hütöbe tenni!
2019. jan. 27. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2019. jan. 27. 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az lesz az ebéd: nyugodtan.
2019. jan. 27. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen ez lett :)
2019. jan. 27. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Még csak most olvasom a kérdést. Gondolom, kint hagytad, szobahőmérsékleten semmi baja nem lehet ennyi idő alatt (2-3 óra). Ugye, hogy nem romlott meg? :) Főleg, hogy írtad, ma az volt az ebéd. Régen rossz, ha egy befűszerezett darálthús ennyi idő alatt megromlik, mert akkor eleve a hús nem lett volna friss. De ha valaki nagyon aggódik, mint ahogy te is, a hűtőben is ugyanúgy összeérnek az ízek. Legközelebb előtte ki veszed fél órával, mielőtt sütöd, és máris nem hidegebb a közepe, ha újra átgyúrod.
2019. jan. 27. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!