Kint hagyhatom a fasírt húst, szobahőmérsékleten, hogy össze érjenek az ízek?
Figyelt kérdés
A fűszeres, hagymás, zsemlés összegyúrt darálthusira gondolok, ha hűtőbe vissza teszem nehezebben sül majd a közepe.2019. jan. 27. 09:17
2/7 anonim válasza:
Az ízek a hűtőben is összeérnek, elég a sütés előtt fél órával kivenni, hogy szobahőmérsékletű legyen.
3/7 anonim válasza:
Sìmán kinn lehet hagyni pár órára, fölösleges hütöbe tenni!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2019. jan. 27. 11:04
6/7 A kérdező kommentje:
Igen ez lett :)
2019. jan. 27. 11:12
7/7 anonim válasza:
Még csak most olvasom a kérdést. Gondolom, kint hagytad, szobahőmérsékleten semmi baja nem lehet ennyi idő alatt (2-3 óra). Ugye, hogy nem romlott meg? :) Főleg, hogy írtad, ma az volt az ebéd. Régen rossz, ha egy befűszerezett darálthús ennyi idő alatt megromlik, mert akkor eleve a hús nem lett volna friss. De ha valaki nagyon aggódik, mint ahogy te is, a hűtőben is ugyanúgy összeérnek az ízek. Legközelebb előtte ki veszed fél órával, mielőtt sütöd, és máris nem hidegebb a közepe, ha újra átgyúrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!