Vettem egy tyúkot, mi legyen a sorsa?
szia! mivel a tyúk már koros pipi, csak hosszú főzés után puhul meg a húsa.
jó gondolat a tyúkhúsleves, de nagyon finom a tyúkpörkölt
nokedlivel is.
ha már a nyakát is szét tudod harapni, akkor biztosan megfőtt.
üdv.
Töltött tyúk!
Megtöltöd, megfőzöd levesnek szép lassaan órákon át, majd utána befektetted egy tepsibe zsírra, és fél óra altt átpirítod. Így tyúkleves+ töltött tyúk(párolt burgonyával befőtel) az ebéd. Hétvégére való.
Hú ez a kettőt egy csapásra tetszik :D Leves is, meg töltött tyúk. :)
Mivel töltsem meg?
Én először azt akartam írni, hogy hagyd kapirgálni az udvarban, de mivel nem él ez nem lehetséges. :D
Szegény :S
Amúgy készítsd el valami finom spanyol recept alapján :d
pl.: [link]
tuti recept !!!!! és nem nehéz elkészteni.
Keress egy sörösüveget, mosd jól át, és töltsd tele vízzel. Állítsd bele egy tepsibe, amibe szintén öntöttél vizet, hogy ne szárazon legyen rajta az üveg. Majd az üvegre húzdd rá a tyúkot, amit bekentél mustáros, borsos, sós, piros paprikás keverékkel. (ízlés szerinti mennyiség) sósságára figyelj, illetve arra, hogy a belsejét is pácold be a tyúknak. Nem lehet elrontani, és nagyon finom. Sütés közben néha locsolgasd meg egy kanállal, a lefolyó szaftos vízzel, hogy ne száradjon ki. Sülkrumlival, krumplipürével nagyon fincsi.
Ne felejtsd el az üveget megtölteni vízzel!!!!!! egyébként szétrobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!