1/9 anonim válasza:
Ma csak egy ramen leves lesz.
Holnap: karfiolleves, tejszínes-fokhagymás brokkolis csirke, hétfőre pedig brassói.
3/9 anonim válasza:
Paprikáskrumpli, pörkölt nokedlivel.
4/9 anonim válasza:
Ma mézes mustáros csirke lesz meg magamnak egy kis rántott májd-rajtam kivül senki sem eszi meg-, holnao husi kevespulyka nyakból, rántott pulyka mell meg barna rizs, valami saláta is lesz csak azt nen tom hogy mi
5/9 anonim válasza:
Ma bolognai spagetti lesz, meg 1 zacskós májgombóc leves.:D
Holnap zöldborsó főzelék meg fasírt
6/9 anonim válasza:
Ma megesszük a tegnapi rizseshúst, holnap.. Húslevest, töltött csirkecombbal. :)
Tegnap főztem jó pár adag ételt, mert húzós lesz a következő hét,fagyasztottam, így csak olvasztani kell majd.
(Bolognai szósz, chilisbab, pörkölt(főzelékfeltétnek) valamint paníroztam karaj szeleteket, és gyúrtam fasírtot, azokat majd frissen sütjük ki)
7/9 anonim válasza:
Ma pörkölt, holnap krumplis tészta, hétfőn lapcsanka bundába sült csirkemell rizzsel
8/9 anonim válasza:
borsóleves, csirkepörkölt nokedlivel
9/9 anonim válasza:
Ma házi sütőtökrém-leves, rántott cukkini rizzsel, holnap tészta bolognai szósszal. A desszertet vesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!