Mit főztök a hosszú hétvégén?
barilla fuscilla 500g csavart tészta, max. 14p főzés, al dentére, nem szabad túlfőzni
apróra vágott pápai sonka, füstölt sajt, kaliforniai piros paprika, trappista is mind fél centis apróra, és bazsalikom, oregánó meg kevés őrölt borssal összeforgatod.
Ma szarvaspörkölt lesz burgonyakrokettel és áfonyalekvàrral (vendégeket vàrunk vacsira)
Aztàn majd kitalàlom a többi napra, bàr ebből marad holnapra is.
#3
Adtàl egy tök jó ötletet a többi napra.
Köszi. :)
#1. Ez egy hideg tészta saláta?
#2. Szerencsések a vendégeid.
#3. Ez a céklakrémleves jó ötlet.
Köszi, átadom nekik :)
Az igazsàg az, hogy nagyon sok vadhúst kaptunk pàrom ismerősétől, és idén mostmàr szeretném ha az összes elfogyna a fagyasztóból.
Szerencsém van, mert kislànyom is megeszi.
(A sors...most az apjànàl van, na ő mit készít?Vaddisznópörköltet bogràcsban) :)
Mi is kaptuk.
Szerencsénk van ebből a szempontból, mert amúgy jóval dràgàbb mint pl a marhahús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!