Mit főztök a héten?
Figyelt kérdés
2019. jan. 9. 17:49
11/24 A kérdező kommentje:
Ezek szerintem olcsó ételek, de a spagetti jó ötlet volt a darálthús miatt, csinálok zellerkrémlevest és stefánia szeletet krumplipürével salival :) köszi :)
2019. jan. 9. 20:16
12/24 anonim válasza:
Tegnap házi gyros tál volt, ma túrós tészta, holnap rakott zöldbabot tervezek sütni. Hétvégén vagy fánk vagy lángos lesz, még nem döntöttem el, csak annyi biztos, hogy valami kelt tésztára vágyom. 😊
13/24 anonim válasza:
Ma székelykáposztát főztünk, ami maradt megy kiporciózva a fagyóba, a párom viszi munkába ha megkívánja. Holnap Orosz húsgombócot készítünk és igazi házi csirkehúslevest. 😊
14/24 anonim válasza:
Holnap csirke paprikást,tésztával, desszertnek palacsinta vanilliáskrémmel
15/24 SimkoL válasza:
Én füstölt húsból főzök levest ma, a húshoz sült töltelék, levesbe főtt krumpli és kissé csípős savanyúság. A levesbe nyögvenyelő és/vagy kockatészta.
16/24 anonim válasza:
Csináltam pizzát (saját tészta, kelesztés nélkül), egy sonkását, egy kolbászosát. Nem tettem rá az összes kolbászt, maradt egy szál, azt fel fogom használni paprikás krumplihoz. Van még virsli és hot-dog kifli is otthon, meg pirított hagyma, valamelyik este az lesz a vacsora.
17/24 anonim válasza:
Van még hagymás bab, akarok tojásos levest, krumplis tésztát, vagy éppen krumplis tarhonyát. Most még dilemmázok, hogy vasárnap resztelt máj, vagy csirke-csontosból rizses hús, esetleg kacsából a tejfölös-fokhagymás ragu, jövő héten jó lenne rántott kelkáposzta, kérdés milyen áron adják.
18/24 anonim válasza:
Leveles tésztába sült csirkehús
Hagymaleves cipőben, krumplis pogácsa
Paradicsomos káposzta fasirt
Krumpli főzelék sült almával
Fokhagymás csirkemell birsopurevel
Pestos tészta sült paradicsommal
Lazacleves
A napokban ezek voltak és és vannak betervezve a következő napokra
Biztos csinálok a közeljövőben rakott kelt, csevapcsicsucsat, spenótot is
19/24 anonim válasza:
Karalábé leves, rizses hús csirkével
20/24 anonim válasza:
Tonhalas, tejszínes, fokhagymás spagettit.
Hagymalevest tejszínnel és sajtos pirítóssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!