Hol találhatnám meg?
Beirod a google-ba, akkor találsz rengeteget. De szerintem ritka gusztustalan egy ilyen vagy hasonló torta - utána azt még meg is eszitek? Egy eldarabolt nöi testet? (Vagy egy péniszt?)
Inkább találj ki valami kevésbé undorító ötletet.
Előzőnek!
Ha te undoritónak tartod, akkor ne egyél ilyet. De szerintem jópofa, és én megennék akár egy "péniszt" is.
Sajnos nem tudom hol lehet találni ilyen receptet, de lehet, hogy én is ilyet fogok csinálni a páromnak. (mármint női mellett, mert ő a pénisznek kevésbé örülne)
52/N
Szerintem is undorító és nagyon ízléstelen egy ilyen torta.Megsértődnék,ha a párom ilyent készítene nekem.
A női test szép és csábító,ha igazi. Tortában visszataszító.
27/F
PL itt. Szerintem nagyon mókás, semmi undorító nincs benne, egyébként a kérdező nem azt kérdezte hogy mennyire gusztusos vagy undorító, ehhez semmi közötök, nem tudom miért nem a kérdésre bírtok válaszolni. Ha sérti a prűd önérzeteket, figyelmen kívül kell hagyni a kérdést.
Amikor apukám kapott női mell tortát szülinapjára a kollégáitól nagyon vicces volt, de amikor én kaptam egy péniszt az enyéimtől kiült az arcomra a döbbenet, és nagyon kellemetlenül éreztem magam fotózás közben, pedig nem vagyok egy prűd lány. Te ismered a férjed természetét és ízlését. Ha úgy érzed örülne neki, készítsd el neki bátran.
Ezeket találtam neked, remélem segít:
Akik csak véleményt küldtek, azoknak üzenem, nem erre voltam kíváncsi!
A többieknek köszönöm a válaszokat, sokat segítettek!
Ezt a receptet találtam,képpel.:)
Sok sikert! Szerintem jópofa.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!