Hogyan süssem ki a Wagyu marha hátszínt ha medium rare a cél?
Figyelt kérdés
Sok steak-et csináltam már tejmarha hátszínből,viszont most sikerült szereznem a Lidlből 6 ezerért egy Wagyu hátszín szeletet,és szeretném nem elrontani.
Mibe süssem,mekkora hőmérsékleten,milyen zsiradékon,mikor sózzam illetve borsozzam,valamint mennyi ideig süssem az egyes oldalakat,valamint kell sütőben utánsütni esetleg?
Van tűzhely,indukciós főzőlap,van teflonos serpenyő,kerámia bevonatos serpenyő,sima 4mm-es vaslemez.
Köszönöm a segítséget!
2018. dec. 17. 21:06
1/5 A kérdező kommentje:
Ami lemaradt,hogy viszonylag vékony szeletről van szó,2cm nagyjából.
2018. dec. 17. 21:08
2/5 anonim válasza:
Pont ugyanúgy kell kisütni, mint bármilyen másik minőségi hátszínt. Szóval csinálj mindent ugyanúgy, mint máskor ha eddig is medium-rare-re sütötted a steakjeidet.
3/5 A kérdező kommentje:
Igazából az idővel vagyok bajban,mert eddig legtöbbször jóval vastagabb,6-7 centis hátszíneket sütöttem.
2018. dec. 18. 09:43
4/5 anonim válasza:
Akkor 2-2 perc serpenyőben, aztán előmelegített sütő és maghőmérőzd, vagy fél percenként cserélgess serpenyőben és szintén maghőmérő.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2018. dec. 20. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!