A grillcsirkés mivel fűszerezi a csirkét hogy olyan isteni az íze? Az otthoni sütőben elérem-e azt az ízt amire vágyok?
Örülök, hogy azért legalább a fűszerezésben segítségedre tudtam lenni.:)
Azt ugye tudod, hogy grillezni nem minden csirke jó?
Csak a picike, gömbölyű, gyenge húsú csirke a grillezni való, de ez rá is van írva ha csomagolva árulják, a hentesnél meg így van kiírva a pultban, de így is kell kérni.
11-es vagyok
Amit írtam az a grillsütőben készítettre vonatkozik, a szabad tűzön sütögetettre más a szabály.
Sajnos a hőmérsékletre nem tudok tippet adni, mert nekem egy 30 éves grillem van, azon nincsenek hőfokok írva, csak ábrák vannak. (pl. csirke, zöldség, sertésszeletek, stb.)
Nincs a használati utasításban? Vagy ha ilyened nincs, akkor a típus alapján kellene rákeresni a neten.
Ha nem találsz, akkor marad a kitapasztalás, (magasabb fokon rövidebb ideig, vagy valahova vizet önteni alá, esetleg a bőrét finoman felszabadítva beolajozni/vajazni a húsát,...) hirtelen több lehetőség most nem jut eszembe:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!