Rakott kelkáposztához a káposztát hogy szoktátok elkészíteni? Egészben főzitek meg, vagy felvágva?
Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 10:05
1/5 anonim válasza:
Felvágva szoktam főzni egy kis ételízesítős vízben.
2/5 anonim válasza:
Kisebb darabokra felvágva, sós, köménymagos, ételízesítős vízben, és csak félig főzöm meg, mert a sütőben is fog még puhulni.
3/5 anonim válasza:
Én leszedem a leveleit és úgy szoktam egy picit főzni, majd ha kicsit kihűlt, levelenként ragosgatom a tepsibe.
4/5 anonim válasza:
Szóval rakosgatom nem ragosgatom.
5/5 anonim válasza:
Biztos tipp:én a leválasztott a leveleket egymásra téve egy nagyobb műanyag tálba teszem,fél deci vizet öntök rá,egy bevásárlószatyorba teszem amit a gőz miatt kiszúrok és zutty a mikróba 7 percre!Míg puhul,van időd a töltelékre,és a tepsibe rakva a leveleket már kedved szerint sózhatod-köményezheted.Mehet a rétegelés.Gyors,nem vársz a forralásra,nem égeted,gőzölöd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!