Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kacsàt hassal lefelé süssem?

Kacsàt hassal lefelé süssem?

Figyelt kérdés

Légkeverésesen, 180 fokon jó?Àt is fordítsam kb. félidőben?

Köszönöm a vàlaszt :)


2018. nov. 17. 07:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam megfordítani, a hátára fektetve sütöm. A sütőt 200 fokra előmelegítem, beteszem a kacsát, és 15 perc után leveszem a hőfokot 150 fokra.

Időnként megmozgatom, hogy ne ragadjon le, és meglocsolgatom a saját zsírjával.

2018. nov. 17. 07:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor így csinàlom.

Sütöttem màr, de nem voltam megelégedve magammal.

Gondolkoztam, hogy a római tàlba süssem vagy tepsibe.Csak rohadt nehéz a tàlat ki-betenni amióta az új tűzhely van.(hosszabb mint a régi)

2018. nov. 17. 07:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ilyen magas hűfokon szoktam, hanem lefedve, hason, 120 fokon, 4-5 órán át. Olyan omlós lesz a húsa a lassú sütéstől, mit egy álom.
2018. nov. 17. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!