Citromhéjat csak bio citromról reszeltek?
Legalább 20 éve tudjuk ezt a citromhéj ügyet. Azóta a saját lelkiismeretem megnyugtatására amilyen forró vizet elbír a kezem, az alatt SÚROLÓPORRAL és egy erre a célra rendszeresített körömkefével alaposan megsikálom, majd Jar-ral megmosom a citromot. Alapos öblítés után használom, akár reszelve is.
Megjegyzem, ameddig ezt nem tudtuk (bár gondolhattuk volna) addig csak megmostam a citromot, mint egyéb más gyümölcsöt, mégis itt vagyunk és élünk, senki nem beteg, pedig 40 éve etetem a családot.
Súrólópor? Jar? Jézusom...
Én csak forró víz alatt, egy kis körömkefével, amit csak erre használok.
#5
Mi a gondod a súrolóporral? És mi a gondod a mosogatószerrel, ami oldja a viaszréteget, ami rajta van?
De tudod mit? Nem is érdekel!
Én így csinálom, te meg másképp, ne a másikkal foglalkozzunk!
20-25 évvel ezelőtt, amikor nekiálltam sütni-főzni, annyi volt a tanács, hogy alaposan mossuk meg a citromot, ha a héját is szeretnénk felhasználni.
Ezt a bio-s dolgot max. Magyarországon termesztett zöldségről, gyümölcsről hiszem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!