Lehet helyettesíteni a citromhéjat aromával vagy citromlével?
Figyelt kérdés
anyukám nagyon nem szereti és megérzi ha egy pici is van valamiben, de citromtortát szeretnék csinálni2011. jan. 24. 20:30
1/7 anonim válasza:
Én sem szeretem.
De nem hiszem, hogy lehetne helyettesíteni, egész más lesz a hatása.
2/7 anonim válasza:
Teljesen más ize lesz.Ha anyukád nem szereti akkor miért akarsz citromtortát csinálni? Ha meg nem eszik belőle, akkor nem mindegy mit teszel bele?
3/7 A kérdező kommentje:
nővérem szülinapjára szeretném megcsinálni
És ha kihagynám?
2011. jan. 24. 20:42
4/7 anonim válasza:
Ha a nővéred azt szereti, akkor anyukád meg fogja érteni. Az ő születésnapja. Esetleg csinálj kétfélét, ha belefér az energiádba, vagy anyukádnak valami egyszerűbb süteményt.
5/7 anonim válasza:
Nem igazán. Mindkettő citromos ízű, de nem teljesen ugyanaz. Ha meg a citromtortába (amibe gondolom, amúgy is kell citrom, vagy citromlé), a héja helyett még plusz citromlevet teszel, akkor még savanyúbb is lehet a kelleténél.
Szerintem már akkor inkább hagyd ki!
6/7 anonim válasza:
Óóó!Nagyon finom lesz az a torta akkor is ,ha nem reszeled bele,vagy rá ,a héját!
Aromát csak akkor használj,ha nincs más,vagy az alapanyagaid minőségét gyengébbnek érzed a kelleténél! "Megöli" az igazi,házias ízeket!
Szerintem.
7/7 A kérdező kommentje:
oké köszönöm : )
2011. jan. 25. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!