Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet helyettesíteni a citromh...

Lehet helyettesíteni a citromhéjat aromával vagy citromlével?

Figyelt kérdés
anyukám nagyon nem szereti és megérzi ha egy pici is van valamiben, de citromtortát szeretnék csinálni
2011. jan. 24. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem.

De nem hiszem, hogy lehetne helyettesíteni, egész más lesz a hatása.

2011. jan. 24. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen más ize lesz.Ha anyukád nem szereti akkor miért akarsz citromtortát csinálni? Ha meg nem eszik belőle, akkor nem mindegy mit teszel bele?
2011. jan. 24. 20:38
 3/7 A kérdező kommentje:

nővérem szülinapjára szeretném megcsinálni

És ha kihagynám?

2011. jan. 24. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a nővéred azt szereti, akkor anyukád meg fogja érteni. Az ő születésnapja. Esetleg csinálj kétfélét, ha belefér az energiádba, vagy anyukádnak valami egyszerűbb süteményt.
2011. jan. 24. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán. Mindkettő citromos ízű, de nem teljesen ugyanaz. Ha meg a citromtortába (amibe gondolom, amúgy is kell citrom, vagy citromlé), a héja helyett még plusz citromlevet teszel, akkor még savanyúbb is lehet a kelleténél.

Szerintem már akkor inkább hagyd ki!

2011. jan. 24. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Óóó!Nagyon finom lesz az a torta akkor is ,ha nem reszeled bele,vagy rá ,a héját!

Aromát csak akkor használj,ha nincs más,vagy az alapanyagaid minőségét gyengébbnek érzed a kelleténél! "Megöli" az igazi,házias ízeket!

Szerintem.

2011. jan. 25. 10:53
 7/7 A kérdező kommentje:
oké köszönöm : )
2011. jan. 25. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!