Mi baja volt a kakaós habnak szerintetek?
Figyelt kérdés
Felvertem a tojásfehérjét, de amikor beletettem a kakaót akkor hirtelen összerántotta, és nem kakaós hab, hanem kakaós krém lett belőle. Ízre finom volt így is, de mit csináljak, hogy legközelebb hab legyen belőle?
Talán keményebbre kell verni a tojásfehérjét?
2010. jún. 24. 16:31
1/2 anonim válasza:
Teljesen keményre kellett volna felverni a fehérjét, és úgy bele a kakaót. Saját káromon tanultam meg, mikor korán tettem bele a kókuszreszeléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!