Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyott húst meg lehet sütni?

Fagyott húst meg lehet sütni?

Figyelt kérdés
Melóból ha hazaérek, rögtön kéne készitsek kaját. De max egy 30 percet tudnám olvasztani és akkor még fagyos volna..fagyosan olajba kisüthetem???Nem nagy szelet húsról van szó, hanem apró kockákról?
2010. jún. 24. 11:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mikróban csak akkor, ha kiolvasztósra teszed, egyébként nem lesz valami guszta az eredmény. De inkább tedd jó meleg vízbe, abban is kiolvad.
2010. jún. 24. 11:43
 12/19 anonim ***** válasza:
meleg víz...de én csináltam már félig fagyott húsból is kaját, teljesen jó volt, de kicsit íztelenebb...amúgy, ha fagyottan lesózod, simán kiolvad fél óra alatt
2010. jún. 24. 11:45
 13/19 anonim ***** válasza:
A mikró kiolvasztó funkciója nálunk elég sok idő, kb. fél óra, és akkor még közben nézegetni is kell, hogy mindenhol egyforma legyen. Én is a meleg vizet ajánlom, mindig így csinálom. Csak időnként nyomkodd szét a húsokat, hogy több helyen érje a meleg.
2010. jún. 24. 11:56
 14/19 anonim válasza:
tedd bele az egészet egy edénybe vagy a csorgatoba ha olyan a mosogato pilétád és önts rá nagyon meleg vizet (azért ne forrjon), hamar kienged
2010. jún. 24. 12:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Ok. De az is olyan érdekes, hogy fele azt mondja, hogy HIDEG, másik fele meg, hogy MELEG vizbe tegyem..Most akkor melyiket kellene alkamazni?
2010. jún. 24. 12:21
 16/19 anonim ***** válasza:
szia! én is melegvízben szoktam,sőt, ha kihűlt a víz, cserélem is melegre. közben igazgatom a húsokat, hogy szétváljanak.ha már darabokban van, mehet a serpenyőbe,nem várom meg, hogy totál kiengedjen.
2010. jún. 24. 14:17
 17/19 anonim ***** válasza:
tedd langyosba :D , amúgy meg kis fizika: jéghez viszonyítva minden víz meleg, és ha egy fagyott dolgot vízbe teszel a hőcserélődés miatt szépen kiegyenlítik egymás hőmérsékletét ;)
2010. jún. 24. 14:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Én mikróba szoktam kétszer egy percre (közben megfordítom), és úgy langyos vízbe. Kb 10 perc alatt használható, nem sül meg, nem büdös, nem fagyott...
2010. jún. 24. 15:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!!Langyos vizbe tettem, és 30 perc alatt ki is olvadt!!!
2010. jún. 24. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!