Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyott húst meg lehet sütni?

Fagyott húst meg lehet sütni?

Figyelt kérdés
Melóból ha hazaérek, rögtön kéne készitsek kaját. De max egy 30 percet tudnám olvasztani és akkor még fagyos volna..fagyosan olajba kisüthetem???Nem nagy szelet húsról van szó, hanem apró kockákról?
2010. jún. 24. 11:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mikród van?
2010. jún. 24. 11:08
 2/19 anonim ***** válasza:
Zacskóban tedd vízbe (nem meleg) és ki fog olvadni fél óra alatt. Közben próbáld a kockákat szétszedegetni.
2010. jún. 24. 11:10
 3/19 A kérdező kommentje:

Van mikróm!!!

Azzal, hogyan csináljam? Vizben tegyem be, vagy...

2010. jún. 24. 11:16
 4/19 anonim ***** válasza:
Simán tedd be. Ha a kiolvasztós funkciót választod, akkor nem fog megfőni a hús, ha a sima melegítőset, akkor egy kicsit meg is fő. Inkább a kiolvasztóst válaszd.
2010. jún. 24. 11:21
 5/19 anonim ***** válasza:

Nem lehet megsütni, mert fagyosan nem tudod megsózni, borzalmas lesz. Ráadásul levet enged a lábosba.

Mikróban alacsony teljesítményen, esetleg olvasztóprogrammal ki tudod olvasztani, de felmelegszik és kifehéredik, plusz büdös lesz (mivel nem sóztad), én a meleg vizet javaslom. Halat pl. rendszeresen úgy olvasztok, hogy egyszerűen berakom langyos víz alá (ráfolyatom). Nem tudom, hogy ez más húsnál is működik-e, gondolom, igen. De a zacsis megoldás is jó.

2010. jún. 24. 11:23
 6/19 A kérdező kommentje:
Ok. Hát most ténykeg nem tudom, hogy mikróba akkor merjem-e..Lehet h akkor várok inkább. Vagy mind2vel megprobálkozok.
2010. jún. 24. 11:27
 7/19 anonim ***** válasza:
Nincs kiolvasztós funkciód?? Azzal tuti nem fő meg.
2010. jún. 24. 11:31
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz büdös...
2010. jún. 24. 11:32
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem még sosem lett büdös ha a kiolvasztós funkciót használtam.
2010. jún. 24. 11:32
 10/19 anonim ***** válasza:

én a kiolvasztóssal se szeretem, olyan lesz mint a gumi.

tedd vízbe.A zacsi azért jó, mert nem oldódnik, nem ázik ki semmi a húsból

2010. jún. 24. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!