A kisgyermekek által szeretett sajtos (vagy sajtos tejfolos? ) tészta hogy keszul pontosan?
Figyelt kérdés
2018. okt. 15. 19:16
1/31 anonim válasza:
A sajtos tejfölös tésztát egyik kisgyermek se eszi meg.
Az amire te gondolsz a Milánói makaróni, vagy paradicsomos spagetti, később meg ugy 4-5 éves kortól meg a Carbonara spagetti.
2/31 anonim válasza:
1+ A Bolognait meg se igen eszik meg.
3/31 anonim válasza:
Ki hogy szereti. Az enyém pl egy időben azt szerette, ha a kifott tésztát összekevertem a reszelt sajttal és a tejföllel. Később csak a tejföllel kevert volt jó, pockk sajttal megszórva.
A carbonarat sosem ette meg, de a milánóit se. Sőt, semmi piros etelt meg se volt hajlandó kostolni
4/31 A kérdező kommentje:
Nem.
En konkrétan csak a sajtos tésztára gondolok. De tul snassznak gondolom, hogy főtt tészta, rá sajt.
Carbonara lenne a kozkedvelt étel? Lehet....
2018. okt. 15. 19:28
5/31 anonim válasza:
Kifőtt tészta összekeverve reszelt sajttal és tejföllel.
6/31 A kérdező kommentje:
4-6 évesnek való
2018. okt. 15. 19:29
7/31 anonim válasza:
A kisgyerekek az egyszeru eteleket szeretik, amiben nincs sok hozzávaló. A snassz sajtos tészta épp egy ilyen
8/31 A kérdező kommentje:
Egyedi stilusuk van az biztos.
Hu, en sem ennem meg ezt igy....
2018. okt. 15. 19:30
9/31 anonim válasza:
Miért nem kérdezed mega gyereket vagy az anyját, hogy mit szeret?
10/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor semmi extra receptje nincs. Azt hittem csak en maradtam le valami tutira bevalt egyszerű receptrol.
2018. okt. 15. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!