Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kerüljön még valami a tálba?...

Kerüljön még valami a tálba? Gyros!

Figyelt kérdés

Szóval ma életem első Gyrosát akarom elkésziteni. nem akarok pitát..

Lenne benne: szalmakrumpli, húsi, tzatziki, paradicsom...??

2010. jún. 24. 08:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
csikokra vágott salátát is szoktak tenne bele
2010. jún. 24. 10:03
 12/16 A kérdező kommentje:

Ok. Köszike!

De akkor nincs ötletetek fűszerre?Mármint, hogy mivel kombinálhatnám, hogy hasonlitson a gyros fűszerhez?

2010. jún. 24. 11:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

fűszerek: só, bors, fokhagyma + kis pirospaprika a húsra, kicsi állni hagyod és utána sütöd

szósz: tzaziki és tejföl+só+erős pista

zöldségek: uborka, lila hagyma, lila káposzta, paradicsom, saláta (de tulajdonképpen bármi, amit szeretsz, mi néha reszelt répát is teszünk hozzá)

2010. jún. 24. 11:49
 14/16 anonim válasza:

én magam csinálom a szószt, pici majonéz, tejföl/joghurt és lehet kapni gyros fűszerkeveréket Azt teszek a husira is és keverek a szóshoz is. Növényeket illetően: ubi, pari, hagyma ez a fix, ha van itthon akkor paprika,saláta.

Gyros fűszerkeveréket, kis zacsiba van kb 100-120Ft nagyon fini!!! :))

2010. jún. 24. 16:02
 15/16 anonim ***** válasza:
de hogyha nincs otthon gyros füszerkeveréked, akkor rakhatsz bele oreganot, sót, borsot, majorannát, meg amiket találsz:D
2010. jún. 24. 16:22
 16/16 A kérdező kommentje:

Hát csajok, mit mondjak?...ISTENI FINOM lett!!!!

Életem legfinomabb gyrosát ettem!!!Egyszerűen imádta a párom is, mind meg is ettük!!:D

Nagyon szépen köszönök minden választ!!!!

További szép napot!!!

2010. jún. 24. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!