Zöldség mentes étel ötletek?
#6 ah ez nekem új, ezek szerint 24 éve tévesen vagyok egészséges? :c különböző emberek vannak különböző igényekkel, szomorú hogy tényleg el kell ezt magyarázni még manapság is. és igen, meg tudom különböztetni a zöldséget a nem zöldségtől köszönöm, én arra gondoltam mikor összeraksz különböző összetevőket hogy egy új dolgot alkoss (aka, ebéd, etc)
#7 tudom hogy segítettél, csak annak örültem volna ha már elsőre is a negatív kommentár nélkül teszed ezt 🤗🤗
Lehet, nem egészen jól értem, akkor neked a darabos zöldségekkel van konkrétan gondod? Mert úgy értelmeztem, hogy amiben pürésítve van, azt meg bírod enni. Utóbbi esetben egyszerűen pürésítve kell használni őket, ízesítésként szinte minden nem édes ételben van valamilyen zöldség, legalább hagyma, paradicsom vagy paprika.
Az sem egészen tiszta, hogy köretnek a tésztán kívül mit eszel, pl. krumpli, rizs, vagy más gabonafélék (pl. bulgur) szóba jönnek-e, ebből csak a burgonya zöldség ugye, a többi gabona.
Gyümölcsöt eszel? Mert ha igen, azt is fel lehet használni akár húsételek változatosabbá tételéhez, pl. gyümölcsszószként, de olyan is van, ahol belefőzöd a gyümölcsöt az ételbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!