Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan rakjátok el a sóskát?

Hogyan rakjátok el a sóskát?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Jól megmosom. A szárától megtisztítom, és mehet a fagyasztóba.
2010. jún. 23. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Jobb pürésítve levegőt kinyomkodva belőle mert levelesen eltéve levegő marad közte és az nem jó.
2010. jún. 23. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Eleve már úgy szedem le, hogy a szára ne legyen bent, csak levél. Jól megmosom, gyúródeszkán szoktam összefágni, majd zacskózom. A zacsikat kilapítom, vákum géppel kiszívom belőlük a levegőt, és mehet a fagyóba. Így sokkal kevesebb helyet is foglal. Ha sokat szedek, kicsit sokáig tart, de tök jó, hogy amikor sóskát akarok főzni, 15 perc alatt megvan az egész, mert semmi bajlódás nincs vele.
2010. jún. 23. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
én megfőzve tettem a fagyasztóba, mert nem kellett senkinek, de még most sem kell, így azt hiszem kidobom:(
2010. jún. 23. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!