Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Piknikre mit lehetne vinni?

Piknikre mit lehetne vinni?

Figyelt kérdés

Piknikre milyen kaját lehetne vinni? 5-6 személyre, valami uzsonnaszerűséget meg sütit. valami tippek?

otthonról kéne vinni más városba, reggeltől a városban leszek és csak délutánra fog kelleni, szóval nem romlandó, nem túl bonyolult dolgokra gondoltam.

2010. jún. 22. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:

muffint sós muffinokat + édes muffinokat + üdítő

de ha teszel be a piknikkosárba vagy a hűtőládába 2*2 liter fagyott vizet, akkor bármit pakolhatsz ;)

2010. jún. 22. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Párizsi, sajt, margarin nem romlanak, mind tele van tartósítószerrel (a sajt meg amúgy se). Kolbász, szalonna szintén nem romlik (persze a rendes házira gondolok, nem a gyorsérlelt sz*rra, az nem tudom, hogy viselkedik).

Zöldség, gyümölcs szintén nem romlik meg.

Otthon sütött sütik is elállnak.

Lényegében bármit vihetsz, a nyers húst és a tejet kerüld, de a sült hús is simán kibírja még két napig is (tapasztalat), és a feldolgozott tej is (sajt, vaj, kefir...)

2010. jún. 22. 19:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Párizsi helyett inkább téliszalámit ajánlanák. Gyümölcsök közül keményebbeket, pl banán nem igazán való oda, inkább alma stb.

Csinálhatsz egyszerű, tipikus szendvicseket. Előttem szóló jól mondta, fagyasztott vizet is vihetsz.

2010. jún. 22. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!