Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Penészes fakanál? Lehet...

Penészes fakanál? Lehet belőle baj?

Figyelt kérdés
Hagymát pirítottam és automatikusan beletettem egy fakanalat, amit pár hónapja nem használtam. Sült egy picit, meg akartam keverni, de láttam, hogy foltos a kanál, így kivettem. Miután befejeztem az ételt vettem észre, hogy picit penészes volt a fakanál. Lehet tőle bajom? Alig egy percig érintkezett az étellel és csak a fele.
2018. szept. 3. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Megsült az a penész is. Megeheted.
2018. szept. 3. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Élelmiszerminőségi mérnök vagyok, nem lesz tőle semmi bajod :)
2018. szept. 3. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Annyitól semmi baj, de a továbbiakban azért megválnék attól a fakanáltól. A penész-gombák alattomos teremtmények.
2018. szept. 3. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Nem lesz semmi bajod. A fakanalat meg forrázd le, nem kell kidobni.
2018. szept. 3. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) A fakanalat kidobtam miután rájöttem, hogy penészes.
2018. szept. 4. 11:53

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!