Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Grillcsirke készítés lenne a...

Grillcsirke készítés lenne a cél. Melyik készülék alkalmasabb?

Figyelt kérdés

Az egyik légkeveréses:

[link]

a másik izzószálas:

[link]

Nekem a második szimpatikusabb, de az elsővel sok minden mást is el lehet készíteni.

2018. aug. 28. 22:47
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsi, de nem tudom rövidíteni a 2. linket, a [link] -nél a 3. készülék, amit akartam linkelni.
2018. aug. 28. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt több mindenre tudod használni, de ha grillcsirke a legfontosabb akkor én a másodikat venném.
2018. aug. 28. 23:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Másodikkal lehet kebabot, gyrost is sütni, de mást nem nagyon.Vagy, ha fázol fűthetsz is vele. [link]
2018. aug. 29. 00:22
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Még egy haszontalan kütyü, amit egyszer-kétszer használsz, aztán jó lesz porfogónak.

Az elsőben nem fér el egy egész csirke, de legalább lehet benne màst is készíteni.

Egyiket sem venném meg. Ezeknél van egyszerűbb, és olcsóbb megoldás.

[link]

2018. aug. 29. 07:21
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem szereted a sört, lehet kapni ilyent

[link]

Nekem ilyen van, és 20+ éve kitűnően használható.

Ráadásul kis helyen elfér.

[link]

2018. aug. 29. 07:33
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

Amellett, hogy teljes mértékben egyetértek a 4-5 válaszolóval, valójában a sóágyon sült csirke is tökéletes, csak akkor előtte nem kell a csirkét besózni, csak fűszerezni.

Ezekhez természetesen az kell, hogy legyen sütős tűzhelyed.

De hogy a dilemmádban is segítsek, én az izzószálasra esküszöm, mert nekem 30 éve van ilyen 2 csirkés, FORGÓNYÁRSAS (ez lényeges!) grillsütőm és rendületlenül tökéletes.

Valami ilyesmi:

[link]

De ez sem rossz:

[link]

2018. aug. 29. 12:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz. Ez a sörösdobozos megoldás nagyon ötletes, ki fogom próbálni.
2018. aug. 29. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!