A babérlevelet mennyi ideig kell benne hagyni a kajába főzés közben?
Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 12:02
1/12 anonim 



válasza:





Én már akkor szedem ki, mikor kész az étel.
2/12 anonim 



válasza:





Babérlevél termesztőtől tudom ,hogy csak a főzés vége előtt 15-20perccel kell belerakni az ételbe mert ha tovább főződ engedhet ki magából keserű anyagokat.
5/12 anonim 



válasza:





2-es, akkor az olyan is :D
Mindenki akit ismerek, már kezdettől beleteszi és nem szokott megkeseredni.
6/12 anonim 



válasza:





Nem, a termesztő hülyeségeket beszél. Mint a megkeseredő pirospaprika.
Csak frisset szabad használni, mert az olaj adja az aromát, és a főzés végéig kell benne tartani.
7/12 anonim 



válasza:





Szárítottat használok, mert hát ugye babérlevél nem minden fán terem. Mármint friss, nehezebb hozzájutni.
Addig van benne, míg megfő az étel, de ha krumplifőzeléket csinálok, akkor még tovább. Úgy szeretjük, ha jó "babérlevél ízű", mert ugye a krumplifőzelék elég hamar elkészül. Amíg hűl, még jobban kiadja az aromáját. Utána kiveszem belőle és úgy teszem a hűtőbe, ha nem fogy el.
8/12 anonim 



válasza:





Én akkor szedem ki amikor elkészült az étel.
9/12 anonim 



válasza:





mi evés közben szoktuk kiszedni
10/12 anonim 



válasza:





Semmi meglepő nem lesz a válaszomban, valamikor az elején beleteszem és csak evéskor vagy előtte veszem ki. Szeretem a jó kis babérlevélízt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!