Mit főzzek másodiknak borsóleves mellé? Vagy mi illik utána?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 08:26
1/3 anonim válasza:
aranygaluska, császármorzsa, palacsinta...sós palacsinta, valami tejfölös húsfélével töltve és kirántva + főzelék
2/3 anonim válasza:
Ha hús nélküli a leves, valami könnyű húsos kaját csinálnék. Ha hús is van a levesben, akkor pl. palacsintát.
3/3 anonim válasza:
Bácskai rizses hús az jó utána. Ubisalival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!