Ti miket szoktatok reggelizni?
Figyelt kérdés
2018. aug. 19. 10:19
1/12 anonim válasza:
Reggel egy fél bögre tejbe teszek csurig ezt a sparos fahéjas cuccot. Ennyi elég délig.
2/12 anonim válasza:
Omlettet baconnel/sonkával, sajttal, mellé zöldségek.
Főtt tojás, mellé zöldségek.
Szendvics: teljes kiőrlésű magos kenyérből,sonkával/szalámival,sajttal, zöldséggel
Ritkán: péksüti
Gyümölcsök joghurttal,magokkal
3/12 anonim válasza:
Semmit, ez az egyetlen jó opció számomra. Ha muszáj lenne, valószínűleg zsírt ennék, az kavar be a legkevesebbet a működésembe, nincs inzulinválasza meg semmi. De mivel jóllakott vagyok, ez csak felesleges kalória lenne.
4/12 anonim válasza:
Amerikai palacsintát.
Spanyol omlettet.
Tükör tojást.
5/12 anonim válasza:
Bundás kenyeret, rántott, pirítóst.
Néha csinálok tojáskrémet és rákenem egy-két szelet kenyérre.
Ritkán péksütit, kalácsot, elég száraznak tartom főétkezésre...
Melegszendvics, szendvics, ha úgy van minél több zöldséggel.
6/12 anonim válasza:
*rántottát
Elnézést, nekem még reggel van. :)
7/12 anonim válasza:
Vajas-kenőmájasos kenyér, szendvics (vaj, valamilyen felvágott, sajt, néha paprika), utóbbinak melegszendvics változata, hagymás rántotta. Nyilván több is van, de ezeket eszem leggyakrabban. Vagy épp semmit, ha úgy alakul.
9/12 anonim válasza:
A reggeli rohanásban általában csak müzlit eszek. Ha van egy pici időm, akkor teljes kiőrlésû kenyeret sajttal, zöldségekkel, avokádó/padlizsánkrémmel, körözöttel.
10/12 anonim válasza:
Nem tudok reggel enni, ezért dél körül eszek először (összevont reggeli-ebéd :D ), általában omlett zöldségekkel, sonkával, hagymával. Vagy ha éhesebb vagyok, akkor "rendes ebéd" levessel, másodikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!