Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készítsek ezekből?

Mit készítsek ezekből?

Figyelt kérdés

Bacon, tojás, pici tej, sertészsír, paradicsom, lapkasajt, savanyúságok, vaj, kolbász, paradicsomszósz, tészták, fűszerek

Fagyóba: zöldbab, meggy, húsgombóc, csirkecomb, szemesbab, tavaszi zöldségkeverék, brokkoli-karfiol-répa zöldségkeverék, mustár, ketchup, majonéz

Van a fagyóba még "kész" kaja sajttal-sonkával töltött panírozott pulykamell, fasírt, sültkrumpli


2018. aug. 13. 14:27
 1/5 A kérdező kommentje:
Liszt, rizs, zsemlemorzsa és hasonlók is vannak
2018. aug. 13. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Ebédet.

Zöldbabfőzelék pulykamellel.

2018. aug. 13. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Ennyi mindenből igazán nem nehéz főzni, sorolhatnám a végletekig a kajákat, én speciel most mivel van finom édes, lédús kerti paradicsom, paradicsomos húsgombócot ennék szívesen spagettivel.
2018. aug. 13. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Meggyleves, sult csirkecomb parolt zoldsegekkel, baconnos omlett paradicsommal, kolbaszos zoldbab leves, husgombocos leves, paradicsomos husgomboc, bableves, sult csirkecomb megyszosszal vajon parolt zoldbabbal, sultkrumplival, majonezes salata a zoldsegekbol, ahhoz fasirt, a cs.combot filezd ki, vagd ossze, pusd meg mint a gyrost keszits hazi pitat/tortillat, a zoldsegekkel, paradicsommal edd meg. Fuszeres paradicsomszoszoa teszta, ha van esetleg krumplid is akkor kolbasszal-tojassal-baconnel retegezve rakott krumplinak jo. Nagyon sok lehetoseg van.
2018. aug. 14. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Akar lehet zoldseges rizs fasirttal, vagy rizotto, rizskoch, porkolt a cs.combbol, ha van hagymad, zoldsegfasirt, palacsinta.
2018. aug. 14. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!