Sajttortába melyik a jobb a krémsajt vagy a mascarpone?
Figyelt kérdés
Nagyon sok receptet elolvastam. Az egyik fele krémsajttal írja (Philadelpia), a másik fele mascarponeval, esetleg mascarpone + túró keveréke.
Van amelyiket sütni kell, van amelyiket nem.
Melyiket válasszam?
2018. júl. 26. 12:38
2/3 anonim válasza:
Hidegen készült sajttortába jobb a mascarpone.
Amelyiket sütni kell, abba inkább a krémsajt, de nem feltétlenül fontos, hogy Philadelphia legyen, én sajnos Lidl saját márkás natur krémsajtját szoktam használni, és pont olyan finom a végeredmény.
3/3 anonim válasza:
Azt, amit az adott recept ír. Sütni jobb a krémsajt, nyersen a mascarpone.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!