Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajttortába melyik a jobb a...

Sajttortába melyik a jobb a krémsajt vagy a mascarpone?

Figyelt kérdés

Nagyon sok receptet elolvastam. Az egyik fele krémsajttal írja (Philadelpia), a másik fele mascarponeval, esetleg mascarpone + túró keveréke.

Van amelyiket sütni kell, van amelyiket nem.

Melyiket válasszam?


2018. júl. 26. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Mascarpone
2018. júl. 26. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

Hidegen készült sajttortába jobb a mascarpone.

Amelyiket sütni kell, abba inkább a krémsajt, de nem feltétlenül fontos, hogy Philadelphia legyen, én sajnos Lidl saját márkás natur krémsajtját szoktam használni, és pont olyan finom a végeredmény.

2018. júl. 26. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
80%
Azt, amit az adott recept ír. Sütni jobb a krémsajt, nyersen a mascarpone.
2018. júl. 26. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!