Ha a csirkecomb bőre megpirult de belül még a húsnak sülnie kéne ez így jó?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok. Úgy tűnik túl hamar vettem le róla a fóliát és csak most hogy már a bőre megpirult tűnt fel. Ha visszafedem és továbbsütöm szétég a bőre vagy tovább sül alatta a hús?2018. júl. 25. 18:19
1/3 anonim válasza:
Takard le sütőpapírral, akkor nem fog tovább pirulni a bőre, de ropogós marad.
Ha a csont mellett beleszúrsz egy hústűt, vagy fogpiszkálót, és átlátszó lé folyik ki belőle, akkor a hús megsült, ha rózsaszín akkor még sütni kell.
2/3 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy vedd le a sütő hőmérsékletét 150 fokra.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2018. júl. 25. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!